Runner vacature

Een runner vacature, zodat je kunt starten met een leuke (bij)baan in de horeca? Bij Hospitality Heroes zijn we op zou naar jou. Tenminste als je op zoek bent naar een gezellige baan waar je veel kunt leren. En wie is dat nu niet? Als jij kiest voor de vacature voor runner in de horeca dan weet je dat de gast altijd op nummer één staat. Je houdt je bezig met het serveren van dranken en gerechten, je dekt tafels en ruimt deze af en werkt aan de bevoorrading. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Nee, via Hospitality Heroes kom je altijd terecht in een leuk team en leer je elke dag nieuwe, gezellige mensen kennen. Bekijk onze vacatures bediening Amsterdam, Utrecht en Huizen en reageer snel!

Runner vacature waarin je je snel ontwikkelt

Wanneer je gaat voor de runner vacature bij Hospitality Heroes dan kies je ook voor een baan waarin je je kunt blijven ontwikkelen. Nadat je bent aangenomen voor de runner vacature, kun je bij ons allerlei trainingen doen en het mooiste daarbij is: die betalen wij! Wat nog mooier is, is dat je na het behalen van die trainingen ook direct meer gaat verdienen. En bij Hospitality Heroes verdien je al meer dan gemiddeld in de horecabranche. De vacature voor runner is dus ideaal om erbij te doen als student, of wanneer je even niet weet welke kant je op wilt voor, tijdens, of na je studie. Zeker omdat het ook nog eens mogelijk is om zelf te bepalen wanneer je werkt. Super flexibel en super leerzaam dus.

Runner vacature in Amsterdam, Utrecht of Huizen

Amsterdam, Utrecht en Huizen zijn steden waar alles kan en via de runner vacature kan jij dus straks werken in een van deze steden. Op elke straathoek is wel wat te beleven en dus zeker ook bij de horecabedrijven waar Hospitality Heroes mee samenwerkt. Natuurlijk blijven je collega’s na het werk dus ook nog even met zijn allen een biertje drinken, of misschien nog beter: lekker met zijn allen nog even het Amsterdamse/Utrechtse/Huizer nachtleven in. Pak dus nu je kans en solliciteer!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures