Hostess vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen

Op zoek naar een leuke hostess vacature in Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bij Hospitality Heroes kun je werken bij verschillende organisaties! Wij zoeken, werven, trainen en zenden onze heroes uit op uitdagende locaties. Door op onze vacature te reageren, maak je kans om een hero van ons te worden die werkt bij verschillende organisaties, werkt wanneer het hem/haar uitkomt, samenwerkt met mensen van dezelfde leeftijd en een goed salaris ontvangt! Wil je als vaste medewerker bij één van de restaurants aan de slag? Dat kan ook! Een restaurantmanager, floormanager, executive chef, host en bartender zijn beroepen waarbij een vaste medewerker altijd gewild is. We hebben naast hostessvacatures ook nog vele andere leuke hospitalitybanen, dus kijk vooral verder! Bijvoorbeeld de vacatures evenementen Amsterdam, Utrecht en Huizen of de vacatures bediening Amsterdam, Utrecht en Huizen

Een vacature als hostess zonder ervaring

Zoek je een vacature als hostess maar heb je geen ervaring in de horeca? Dat is geen probleem! Bij ons kun je namelijk ook terecht als je nog geen ervaring hebt. Wil je wel graag ervaring op doen als hostess? Daar bieden wij je de mogelijkheid voor. Wanneer je een van onze heroes bent, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze Academy. Hier kun je verschillende trainingen volgen. Zo zijn er bartender trainingen, maar ook verkoop trainingen. Er is voor ieder wat wils.

Hostess op verschillende plekken in Amsterdam, Utrecht en Huizen

Door te reageren op de vacature als hostess kun je op verschillende locaties in Amsterdam, Utrecht of Huizen werken. Zo kun je in een restaurant werken, maar ook op events, feesten én beurzen. Werk je liever tijdens een evenement in de Arena? Dat kan ook! Door zelf te kiezen waar je wilt werken, geef je een compleet eigen invulling in de vacature als hostess. Hoe interessant is dat?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bellen, E-mailen of of een Facebookbericht sturen. Ben je er al uit en word jij onze nieuwe hostess? Upload dan je CV en we laten zo snel mogelijk iets van ons horen!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures