Vacature voor horeca manager

De vacature voor horeca manager in Amsterdam, Utrecht of Huizen is voor jou de uitgelezen kans om je talenten te benutten. Heb jij al ervaring als horeca manager, of werk je al een tijd in de horeca en ben je klaar voor de volgende stap? Reageer dan nu. Vanuit Hospitality Heroes kom je namelijk bij de beste en mooiste horecabedrijven in Amsterdam, Utrecht of Huizen terecht, waar jij de verantwoordelijkheid over krijgt. Voor de vacature horeca manager moet je dus gastgericht, mensgericht én leidinggevend zijn en daarbij ook nog een commerciële horecagelegenheid kunnen runnen. Jij weet precies de balans tussen service, gezelligheid en productiviteit te vinden om een optimale horecagelegenheid te creëren. Kun jij die uitdaging aan en durf je de stap te maken?

Vacature voor horeca manager waarbij je ontwikkeling nooit stilstaat

Bij Hospitality Heroes is de vacature voor horeca manager geen functie op een laag pitje. Je bent namelijk continue in de weer om het evenement of restaurant in goede banen te leiden. Bij ons kun je je daarnaast blijven ontwikkelen en steeds beter worden in je vak. Bovendien betalen wij gewoon alle trainingen en belonen we je ook nog eens met een beter salaris. Een win-winsituatie voor jou dus. De vacature voor horeca manager is dus zeker geen eindpunt voor jouw carrière en stap voor stap zul je steeds meer leren. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Bekijk dan de horeca manager vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen.

Vacature voor horeca manager in Amsterdam, Utrecht of Huizen

Via ons kom je te werken in het altijd levendige Amsterdam, Utrecht of Huizen. Hier zul onder andere studenten en toeristen van over de hele wereld tegenkomen. Dit betekent dat je met allerlei soorten mensen in contact zult komen en zeker de kans krijgt om je al degelijke Engelse eens goed te testen en te verbeteren. Je medewerkers zullen daarnaast vaak van jouw leeftijd of net iets jonger zijn, waardoor je altijd een leuke en gezellige sfeer op de werkvloer zult hebben. Is het wel aan jou besteed om de orde te bewaren, het overzicht te houden en een topdag te draaien? Ga dan voor de vacature horeca manager! Wil je graag meer weten over deze vacature of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op.

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures