Vacature voor floormanager

De vacature voor floormanager is nu beschikbaar via Hospitality Heroes. Heb jij al minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca en denk jij altijd als eerste gastgericht? Dan zoeken we jou! Via Hospitality Heroes kan de vacature voor floormanager ingevuld worden bij meerdere mooie horecabedrijven in Amsterdam, Utrecht of Huizen. Als floormanager ben jij bezig met het aansturen en motiveren van het personeel in de bediening en houd je je ook bezig met het inwerken van het personeel. Tegelijkertijd ben jij ook verantwoordelijk voor het halen van targets en de personeelskosten. Je bent eindverantwoordelijke voor jouw leidinggevende en kan goed omgaan met de druk. Bekijk snel de horeca manager vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen en solliciteer!

Vacature voor floormanager waarin je je kunt blijven ontwikkelen

De vacature voor floormanager houdt bij Hospitality Heroes ook in dat jij je kunt ontwikkelen in je functie. Je kunt bij ons meerdere trainingen volgen, die wij voor je betalen en wanneer je ze behaalt, word je beloond door middel van loonsverhoging. Zo kun je bij ons gastvrijheid trainingen en verkooptrainingen doen om jezelf op dit vlak uit te dagen en te verbeteren. Jouw communicatieve kwaliteiten en stressbestendigheid zul je dus nog een keer kunnen verbeteren en je kunt je daarnaast ook nog ontwikkelen op vlakken die je nog niet beheerst. De vacature voor floormanager is dus ideaal als je het beste uit jezelf wilt halen.

Vacature voor floormanager in Amsterdam, Utrecht of Huizen

Wij vullen de vacature voor floormanager voor jou in bij de mooiste horecabedrijven in Amsterdam, Utrecht en Huizen. Hier zul je niet alleen de meeste uitdaging vinden, maar ook het snelst leren. Door mooie locaties waar het altijd druk is moet je snel kunnen handelen en stressbestendig zijn. In Amsterdam, Utrecht en Huizen komen namelijk mensen van over de hele wereld en zul je geregeld, je al goede, Engelse spreekvaardigheid moeten toepassen. Als verantwoordelijke over de vloer is het aan jou iedereen aan te sturen en iedere avond weer het hoofd koel te houden om de locatie in de juiste banen te leiden. Ben jij de floormanager hero die wij zoeken?

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures