Vacatures als afwasser in Amsterdam, Utrecht en Huizen

Ben je op zoek naar de leukste vacature als afwasser? Dan ben je bij Hospitality Heroes aan het juiste adres! Omdat wij samenwerken met verschillende horecazaken in Amsterdam, Utrecht en Huizen, kun je bij verschillende horecagelegenheden jouw werkzaamheden uitvoeren! Samenwerken met mensen van dezelfde leeftijd, een goed salaris en verschillende plekken in Amsterdam, Utrecht of Huizen kunnen zien? Afwassen was nog nooit zo leuk!

Bekijk de vacatures keuken Amsterdam, Utrecht en Huizen voor de leukste keuken-vacatures in deze bruisende steden!

De leukste vacature als afwasser

Als je op zoek bent naar een vacature als afwasser in Amsterdam, Utrecht of Huizen, solliciteer dan bij ons! Je kunt bij ons bepalen wanneer, hoe vaak en waar je wilt werken. Wil jij ervoor zorgen dat de gasten van een restaurant hun diner geserveerd krijgen op het schoonste servies? Dan is één van onze aangesloten restaurants een goede plek voor jou! Ben je iemand die zich meer thuis voelt in een café? Dan kun je aangeven dat je daar aan de slag wilt! Door de ruime keuze uit werkplekken vind je altijd een plek waar jij je thuis voelt en je vacature als afwasser een eigen invulling geeft!

Heb je vragen? Of weet je zeker dat jij onze nieuwe afwasser in Amsterdam bent? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bellen, E-mailen en een Facebookbericht sturen! Ook kun je makkelijk je CV uploaden op onze site!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures