Vacature restaurant manager bij Hospitality Heroes

Op zoek naar een vacature restaurant manager? Leuk dat je ons gevonden hebt! Hospitality Heroes zoekt, werft, traint en zendt uit in de horecabranche. Naast vacatures als restaurant manager, hebben wij ook functies beschikbaar als bartender, runner, souschef, medewerker bediening en kok. We werken samen met een aantal toffe horecabedrijven in Amsterdam, Utrecht en Huizen. Lees hier meer over Hospitality Heroes en de restaurants waarmee we samen werken.

Als restaurant manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden, ben je een aanspreekpunt voor het personeel en waak je over de omzet. Jij zorgt ervoor dat de bediening goed verloopt en ziet erop toe dat alles in het restaurant netjes en gastvrij is. Kortom, je vindt het leuk om de leiding te hebben over een restaurant en teams aan te sturen. Herken jij je in dit profiel en wil je werken aan je ontwikkeling? Lees dan gauw verder!

Vacature restaurant manager gecombineerd met groei

Een vacature restaurant manager vinden met opleidingsmogelijkheden? Hospitality Heroes beschikt over een eigen Academy waar je trainingen kunt volgen. Van bartender trainingen tot gastvrijheid trainingen. Uiteraard zijn de kosten van deze trainingen voor onze rekening en zullen we je belonen wanneer je de trainingen volgt. Je kunt de trainingen intern volgen en daarnaast kan je bij ons werken waar en wanneer je wilt. Alles is mogelijk! Ook een leuke bijkomstigheid, onze salarissen liggen hoger dan het gemiddelde in de horeca. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk snel de horeca manager vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen.

Reageren op een vacature als restaurant manager

Interesse in één van onze vacatures als restaurant manager in Amsterdam, Utrecht of Huizen? Become a hero and join us! Geef ons een belletje (085-0706969), laat een berichtje voor ons achter op Facebook Messenger of vul het contactformulier in. We hopen je snel te verwelkomen in ons team en kijken uit naar je reactie!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures