Partycatering vacature in Amsterdam, Utrecht en Huizen

Hou jij wel van een feestje? Dan is een van de partycatering vacatures iets voor jou! In Utrecht, Amsterdam en Huizen zijn er meerdere horeca opdrachtgevers die mensen zoeken voor in de partycatering. Wij, Hospitality Heroes, hebben verschillende vacatures open staan. Heb jij een hart voor de horeca? Vind jij catering (en hier specifiek: de partycatering) leuk? Woon jij in de omgeving van Utrecht, Amsterdam of Huizen? Dan is het zeker de moeite waard om hier onder door te lezen over de vacatures in de partycatering.

Flexibele horeca baan in de partycatering

Waar en wanneer jij wilt werken in de partycatering dat is helemaal aan jou. Jij kiest jouw opdrachten en jij kiest wanneer jij werkt. Partycatering brengt altijd een goede werksfeer met zich mee. Het zit al in de naam: partycatering. Party. Het is feest! En zo is het ook feest om in de partycatering te werken. Helemaal wanneer je voor Hospitality Heroes komt werken. Partycatering kan inhouden dat je op verschillende events werkt. Een bruiloft, een verjaardagsfeest, een jubileum: partycatering omvat van alles. Vacatures zijn er dan ook genoeg.

Past de partycatering bij jou?

Als jij van de horeca houdt, dan zit het met de partycatering ook wel goed. Als bijbaan is de partycatering perfect. Af en toe werken op een mooi feest. Voor alle horeca skills kun je ook bij Hospitality Heroes terecht. Het lopen met een dienblad of het lopen met borden leren wij jou. Deze skills zullen niet altijd nodig zijn in de partycatering, maar mocht het nodig zijn dan kun jij zelfverzekerd aan de slag gaan. Benieuwd naar de vacatures? Klik hier of bel ons!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorie├źn zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures