Vacature kok Amsterdam, Utrecht of Huizen

Klinkt een vacature als kok in Amsterdam, Utrecht of Huizen jou als muziek in de oren? Goed dat je Hospitality Heroes hebt gevonden! Wij zijn actief in de horecabranche en hebben altijd toffe kok vacatures  open staan. Hospitality Heroes werkt samen met de leukste horecabedrijven van Groot Amsterdam, Utrecht en Huizen. Je kunt werken waar en wanneer je wilt en groeien van uitzendkracht tot vaste medewerker. Naast kok vacatures zijn we ook altijd op zoek naar medewerkers voor de bediening, spoelkeuken en bar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel je vraag gerust aan één van onze medewerkers. Je kunt hier contact met ons opnemen!

Werken als kok

Werken als kok kan op verschillende locaties. Van restaurants tot aan eetcafés. Als kok heb je een grote verantwoordelijkheid. Het beroep van een kok gaat verder dan alleen goed kunnen koken, hygiëne en beleving van de gasten zijn even belangrijk! Gasten willen ontspannen uiteten en daar draag jij als kok zorg voor. Daarnaast werk je als kok vaak niet alleen en heb je te maken met een team van mensen. Met hoeveel collega’s je samenwerkt verschilt per horecabedrijf. Samen met jouw collega’s bezorg je de gasten van het horecabedrijf een positieve avond. Wil jij ook werken als kok voor één van onze horecabedrijven? Be a hero en check hier onze vacatures voor de keuken in Amsterdam, Utrecht en Huizen.

Vacature als kok gecombineerd met trainingen

Een vacature als kok, maar wil je ook investeren in jezelf? Wanneer je reageert op één van onze kok vacatures in Amsterdam, Utrecht of Huizen kan je als hero trainingen volgen aan onze eigen Academy. Je kunt hierbij denken aan basis trainingen, gastvrijheid trainingen en verkoop trainingen. Uiteraard zijn de kosten van deze trainingen voor onze rekening en zullen we je belonen zodra je deze trainingen afrond.

Interesse?

Wil jij werken als kok en een kijkje nemen tussen onze kok vacatures in Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bekijk dan hier onze vacatures. Je kunt ons ook mailen of een bericht achter via het contactformulier. We hopen je snel te verwelkomen als één van onze heroes!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures