Catering vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen

Het werken in de catering is afwisselend en uitdagend. Maar hoe kom je aan zo’n catering baan of catering bijbaan? Bij Hospitality Heroes kunnen wij jou helpen aan de perfecte baan of bijbaan in de catering. De ene vacature is de andere niet. Er is veel keuze! In overleg kunnen wij de perfecte (bij)baan voor jouw vinden binnen de catering. Er zijn vacatures in Utrecht, Huizen en in Amsterdam. Dus, afhankelijk van waar jij woont, is staat er altijd een vacature open voor werken in de catering bij jou in de buurt.

Catering bij jou in de buurt

Wanneer je op zoek bent naar een fulltime baan in de catering of wanneer je op zoek bent naar een bijbaan in de catering, dan ben je bij Hospitality Heroes aan het juiste adres. Bij verschillende opdrachtgevers hebben wij catering werk. Hierdoor kunnen wij jouw catering week vullen met alles wat jij leuk en uitdagend vindt. Ben jij op zoek naar een bijbaan in de catering? Dan zit jij bij Hospitality Heroes ook goed. Jij kunt flexibel jouw eigen catering diensten invullen. Wil je twee of drie dagen per week de catering in? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind jouw perfecte baan in de catering

Er zijn ongekend veel mogelijkheden in de catering. Bij Hospitality Heroes zijn er veel opties. Ook zijn er veel mensen die met jou willen meedenken. Welk catering bedrijf past goed bij jou? Wil je graag verschillende opdrachtgevers? Ga je liever veel uren werken bij dezelfde catering opdrachtgever? Het is aan jou. Jij kan jouw catering droombaan bouwen. Kijk gauw op onze catering pagina. Welke catering vacature spreekt jou aan?

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.