Bedrijfscatering vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen

Bedrijfscatering komt veel voor in Amsterdam, Utrecht en Huizen. Het is horeca binnen een bedrijf. Hospitality Heroes kan jou de perfecte bijbaan of fulltime baan bezorgen in de bedrijfscatering. Er zijn veel vacatures die ingevuld kunnen worden. Is de horeca jouw tweede thuis? Vind jij de bedrijfscatering interessant of uitdagend? Lees hier dan nog meer informatie over vacatures in de bedrijfscatering.

Reageer op de horeca vacatures van Bedrijfscatering!

Als je twijfelt over de bedrijfscatering dan zetten we hier nog het een en ander voor je op een rijtje. Bedrijfscatering kan jou veel brengen. Allereerst is het een echte horeca baan. Dit kan een fulltime baan zijn of een bijbaan. De bedrijfscatering vacatures die open staan zijn allen verschillend. Zowel voor een bijbaan als voor een fulltime baan is er van alles te vinden. Binnen de bedrijfscatering worden er lunches verzorgd. Maar onder bedrijfscatering valt bijvoorbeeld ook kassawerkzaamheden, het schenken van koffie en zo verder. Nog steeds enthousiast over de bedrijfscatering? Super. Want het wordt nóg mooier.

Bedrijfscatering: vind jouw horeca droombaan

Wanneer je via Hospitality Heroes in de bedrijfscatering gaat werken, staan jou ook verschillende horeca-trainingen te wachten. Trainingen waarbij jij jouw kennis over de horeca en over de bedrijfscatering zult uitbreiden. Hierbij krijg je ook een leuk team van horeca collega’s en bedrijfscatering collega’s. Dit zal de basis leggen voor jouw werk (fulltime of als bijbaan). Zoals eerder benoemd staan er verschillende vacatures open voor functies binnen de bedrijfscatering. Om alle vacatures te zien, klik je hier!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures