Banqueting vacature in Amsterdam, Utrecht of Huizen

Binnen de banqueting vacatures van Hospitality Heroes is er van alles mogelijk. Een fulltime banqueting baan of een bijbaan in banqueting, We zoeken samen naar de juiste plek voor jou in de horeca. Een plek binnen de banqueting branche. Hospitality Heroes beschikt over veel opdrachtgevers die een bijbaan of fulltime baan in de banqueting aanbieden. De banqueting opdrachten kunnen ook in de omgeving van Amsterdam, Utrecht of Huizen zijn, dus niet daadwerkelijk in de stad zelf. Er is zo bijna altijd een banqueting baan binnen een horeca gelegenheid bij jou in de buurt.

Ga de horeca uitdaging in de banqueting aan!

Gaat jouw horeca hart sneller kloppen van de banqueting? Is dit de perfecte bijbaan of de perfecte fulltime baan voor jou? Heb jij zin in een horeca uitdaging? Dan is dit het moment waar jij op gewacht heb. Het is banqueting tijd. Als jij energie krijgt van grote groepen mensen en daarbij het verzorgen van borrels en diners leuk vindt, dan is de banqueting waarschijnlijk iets voor jou. Banqueting is voor veel horeca bedrijven een belangrijk onderdeel. Jij zult onmisbaar zijn.

Een bijbaan in banqueting

Een fulltime baan in de banqueting is mogelijk. Als je meer flexibiliteit wilt omdat je bijvoorbeeld studeert, dan is een bijbaan in de horeca ook mogelijk. Banqueting kan op alle dagdelen plaatsvinden. Als bijbaan kan dit dus perfect zijn. Soms duur een banqueting klus een ochtend, maar het is geen uitzondering wanneer een banqueting klus een hele dag duurt. Een lange vergadering of een compleet verzorgde dag: alles kan. Bij Hospitality Heroes kun je flexibel je eigen diensten in de horeca inplannen. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorie├źn zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures