Vind direct het beste horecapersoneel

Regel vandaag nog die extra kracht waar uw bedrijf om schreeuwt. Hospitality Heroes levert snel gastvrij, getraind en enthousiast horecapersoneel. Of het nu gaat om een groot evenement, het opvangen van piekmomenten in uw restaurant of het vinden van de perfecte chef-kok. Bespaar uzelf een intensieve zoektocht en onnodige tijd. Werk met de flexibele krachten van Hospitality Heroes.

Bar medewerker
Bar
bediening
Bediening
Catering medewerker
Catering
Events medewerker
Events
Keuken
Keuken
Management medewerker
Management

Wij staan aan de wieg van het beste horecapersoneel

Wij combineren ruim 50 jaar horeca-vakmanschap met 20 jaar ervaring in de uitzendbranche. Wij vinden het belangrijk dat de uitzendkracht precies bij uw vraag en onze mentaliteit past. Alle Heroes komen daarom eerst op een persoonlijk oriënterend gesprek. Wij selecteren op een gastvrij karakter, op houding, gedrag en enthousiasme. We helpen ze verder met onze Be a Hero training. In deze cursus leren zij alle basiskwaliteiten om een succesvolle horecatopper te zijn.

Hofleverancier van de beste horeca

Wij leveren 100% gastvrij horecapersoneel. Met de Hospitality Heroes Academy hebben zij een goede basis om aan de slag te gaan en groeien ze mee met uw bedrijf. Hospitality Heroes wordt vooral gevonden door grote horeca-organisaties waar gastvrijheid de hoogste prioriteit is. Grote restaurants, hotellerie, partycateraars en evenementorganisatoren komen bij ons vanwege het 100% gastvrije horecapersoneel dat wij bieden.

Selectie

Wij gaan voor een strenge selectie, hoogwaardige kwaliteit en bieden ervaren medewerkers. Onze heroes zijn: 100% gastvrij, flexibel, oplossingsgericht, collegiaal en hands-on.

Academy

Wij hechten grote waarde aan ervaring en bieden onze Heroes volop ontwikkelmogelijkheden. Zo groeit uw uitzendmedewerker mee met uw bedrijf.

Gastvrij

Wij vinden gastvrijheid de belangrijkste karaktereigenschap van onze Heroes. Wij beoordelen alle kandidaten daarom eerst in een persoonlijk gesprek.

Need a hero?

Stuur een bericht of bel ons: Amsterdam 085-0706969, Utrecht 085-0706960 of Huizen 035-5263015.