Horeca werk

Horeca werk is een baan die waarschijnlijk veel van je studiegenoten hebben uitgevoerd tijdens jouw opleiding. Werken in de horeca is namelijk ideaal te combineren met school of andere banen als je nog niet fulltime kunt werken. Zodra je klaar bent voor het echte werk en jouw opleiding hebt afgerond kun je het werkveld in om aan de slag te gaan voor de grotere organisaties en veel bij te gaan leren. Zie jij jezelf al staan als barman of -vrouw of ben jij de hostess die ieder restaurant kan gebruiken? Kijk dan tussen de vacatures van Hospitality Heroes en solliciteer vandaag nog voor horeca werk. Neem bijvoorbeeld de vacatures keuken Amsterdam, Utrecht en Huizenvacatures bar Amsterdam, Utrecht en Huizen of horeca manager vacatures in Amsterdam, Utrecht en Huizen.

Werken in de horeca

Werken in de horeca is ontzettend leuk en uitdagend. Ben jij degene die het werk aan kan? Binnen het horeca werk zijn er veel verschillende functies die je kunt uitoefenen. Van chef-kok tot hostess, gastvrouw, serveerster of bartender, er is genoeg te doen binnen alle mooie locaties als bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en Huizen die wij aanbieden! Houd jij ervan om hard te werken in de horeca en iedere avond weer het beste uit jezelf, maar ook uit het team te halen? Dan heb jij de juiste instelling om de slag te gaan voor horeca werk!

Horeca werk Amsterdam, Utrecht en Huizen

Werken in de horeca is iets wat je natuurlijk niet alleen doet. Werk samen met het team en ga voor het beste resultaat. Na afloop is dat natuurlijk een reden om gezellig met het team een drankje te doen en zo te werken aan de teambuilding en om de dag nog eens door te nemen. Bij Hospitality Heroes zijn we op zoek naar de echte helden binnen de horeca en dat belonen we graag. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf te ontwikkelen, maar ook een hoger salaris dan het gemiddelde! Zo wordt het werken in de horeca nog veel leuker. Ben jij in de wieg gelegd voor horeca werk en ben jij de nieuwe held die we zoeken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct. We zien jouw cv graag tegemoet!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures