Horeca uitzendbureau

Het vinden van de horeca vacature die bij je past is een uitdaging in het grote aanbod en de vele locaties. Hospitality Heroes is het horeca uitzendbureau dat je zoekt als je meer uit jezelf wilt halen en op zoek bent naar een uitdaging. Bij ons vind je namelijk een ruim aanbod aan vacatures op allerlei mooie locaties in onder andere Amsterdam, Utrecht en Huizen. Zo kun je staan op imposante events, prachtige restaurants en nog veel meer andere locaties. Als horeca uitzendbureau kun je bij ons solliciteren en wij brengen je vervolgens in contact met de juiste persoon op een leuke locatie. Op die manier hoef je niet zelf te zoeken naar nieuwe vacatures, maar nemen wij het werk voor je uit handen! Zie jij het al zitten om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan? Wellicht zijn de vacatures bediening Amsterdam, Utrecht en Huizen of vacatures keuken Amsterdam, Utrecht en Huizen interessant voor jou!

Uitzendbureau horeca Amsterdam, Utrecht en Huizen

Het werken op events is ontzettend leerzaam en vooral gezellig. Hard werken, maar wel eerlijk en dat wordt beloond. Het grote voordeel van Hospitality Heroes is namelijk dat je door kunt blijven groeien. Volg interne cursussen en onderscheid jezelf met nieuwe kennis van alle anderen die ook jouw baan willen. Een bijkomend voordeel is dat onze salarissen hoger liggen dan het gemiddelde. Dan heb je dus niet alleen een hele uitdagende en leuke baan, maar ook nog eens een baan die je meer oplevert dan alleen ervaring! Als uitzendbureau voor horeca in Amsterdam, Utrecht en Huizen hebben wij hele goede connecties met vele organisaties in deze levendige en prachtige steden. Voor de horeca een van de interessantste steden en dat delen we graag met jou. Zien we jou binnenkort ook terug op een van onze locaties?

Horeca uitzendbureau Amsterdam, Utrecht en Huizen

Hospitality Heroes is hét horeca uitzendbureau als je zoekt naar uitdaging in het werk. Groei door binnen het bedrijf en haal het beste uit jezelf. Wijk jij niet voor een uitdaging of drukke avond maar ga jij het graag aan om het beste resultaat te halen? Dan ben je de ideale kandidaat voor ons horeca uitzendbureau! Op onze locaties in onder andere Amsterdam, Utrecht en Huizen zijn we op zoek naar de werknemers die het aan kunnen om onder druk te presteren en te werken in de mooiste organisaties! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden binnen Hospitality Heroes? Neem dan contact op en we kijken graag met je mee naar waar jij op je plek zit!

Werken bij de mooiste horeca van Amsterdam, Utrecht of Huizen? Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Wil jij cocktails shaken, fruits de mer plateaus samenstellen, of gewoon lekker knallen op een event? Dat kan! Wij betalen een goed salaris en bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden aan de Hospitality Heroes Academy.

Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures