Vind de beste horeca vacatures

Wij speuren iedere dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane Heroes die graag in de horeca werken. Hospitality Heroes heeft horeca vacatures in diverse horeca-richtingen. De diverse categorieën zijn: bar, bediening, events, catering, keuken en management. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar jouw beschikbaarheid.

Bekijk alle vacatures
Bar medewerker
Bar
bediening
Bediening
Catering medewerker
Catering
Events medewerker
Events
Keuken medewerker
Keuken
Management medewerker
Management

Welke skills heeft een hero?

Horeca is gastvrij. Dat vinden wij. Jouw gastvrije persoonlijkheid vinden wij de belangrijkste wow-factor. Met jouw spontane en behulpzame karakter ben jij een visitekaartje voor het bedrijf. Een echte Hero heeft daarnaast ook de volgende set skills:

  • Je houdt het hoofd koel
  • Je hebt gevoel voor humor
  • Je denkt in mogelijkheden
  • Je bent collegiaal
  • Je leert graag en snel
  • Je weet van aanpakken

Interesse in één van onze horeca vacatures?

Ben jij een Hero? Hospitality Heroes zoekt mensen zoals jij. Hiervoor speuren we ons netwerk af, maar je mag je ook zelf aanmelden. Na een uitgebreid gesprek op kantoor beoordelen we of jij de geschikte kandidaat bent voor onze klanten. Denk aan hotellerie, grote restaurants, partycateraars en evenementen.

Je krijgt van ons de be a hero training

Heb je nog geen horeca-ervaring? Geen punt. Tijdens onze Be a Hero training leren wij je alle kneepjes van het vak. Denk aan met een dienblad en drie borden lopen maar ook het indekken van een tafel en het inschenken van dranken. De Be a Hero training is standaard onderdeel van de inwerkprocedure. Onder begeleiding van een enthousiaste horecaprofessional transformeren we geschikte kandidaten naar perfecte Heroes.

Carrière maken in de horeca?

Wij hebben parttime en fulltime horeca-vacatures. Geef tijdens ons kennismakingsgesprek aan waar je naar zoekt en wij vinden een passende organisatie bij jouw wens. Als je de ambitie hebt om in de horeca te blijven werken, kun je jouw skills steeds verder ontwikkelen met onze vervolgopleidingen. Scherp jouw vaardigheden bijvoorbeeld verder aan met onze Make a Difference training.

Nieuwste vacatures

Open sollicitatie

Schrijf je direct in!